– Lille Supreme Form Extra (1850 ml)

2.295 Ft

LILFORM SUPREME egészségügyi betét a legmagasabb minőségi és teljesítményi szabvány szerint készült. Megfelelő és hatásos megoldást nyújt a súlyos inkontinenciára. Minden termék magas színvonalú nedvszívóképességet, puhaságot és kényelmet garantál.

Legkisebb kiszerelés egy csomag!

25 db/csomag

Product Description

Lille Supreme Form Extra egészségügyi betét a legmagasabb minőségi és teljesítményi szabvány szerint készült. Megfelelő és hatásos megoldást nyújt a súlyos inkontinenciára. Minden termék magas színvonalú nedvszívóképességet, puhaságot és kényelmet garantál.

A betét különleges kialakítása  kényelmessé teszi és belső stabil magja nagy felszívóképességgel rendelkezik. A Lille Supreme anatómiai betétek LilFit térhálós rögzítő nadrággal is hordhatók. Kellemetlen illatokat egy speciális szagsemlegesítő rendszer közömbösíti. Anatómiailag formált, puha anyagú, megfelelő komfort érzetet biztosító inkontinencia betét. Légáteresztő rétegekből készül, ennek köszönhetően viselésekor a bőrt nem terheli, az szabadon lélegzik. Használatukkal az inkontinens egyén önellátó képessége, mobilitása fenntartható és javítható. A betétek ragasztó felülettel rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a helyükön maradjanak és ezáltal még inkább csökken a szivárgás esélye. A betétek normál fehérneművel is hordhatók.

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “- Lille Supreme Form Extra (1850 ml)”