UNIVET

TTL GALILEAN

A TTL nagyítók személyre szabottan készülnek el, igazodva a használójuk jellemző adottságaihoz, mint a pupillatávolság és a munkavégzés távolsága: a termék egyénre szabott tulajdonságának köszönhetően csökken a szem, a hát és a nyak megerőltetése. A látóeszköz optimális távolságban helyezkedik el a pupillától minden egyéb eszköz közbeékelése nélkül, így egy csúcsminőségű optikai rendszert és széles látómezőt biztosít.

 

TTL PRISMATIC

Kifinomult nagyítóüvegével biztosan észlelhető a műtéti felület legkisebb részlete is; hibátlan képeket nyújt nagy felbontásban. Az optika csúcsminősége éles, torzulásmentes látást nyújt, és megelőzi a szemfáradást hosszabb beavatkozások esetén. A használója adottságaihoz való tökéletes illeszkedésének köszönhetően az Univet Prismatic TTL terméke egyedi és nélkülözhetetlen segédeszköz minden szakmabeli számára.

 

GYORS NAGYÍTÓK

Az optikán keresztüli látás új megközelítésben. Közvetlen hozzáférés, szuperkönnyű használat, Univet minőség. Az Univet Galilean típusú optikai rendszerének speciális jellemzői, a közvetlen használhatóságot biztosító kialakítás, mind lehetővé teszik a nagyítórendszerek innovatív megközelítését. Az alapértelmezett pupillatávolságú exkluzív modellek a TTL eszközök előnyeit és optikai jellemzőit hordozzák.

GALILEAN FELHAJTHATÓ VÁLTOZATBAN

A felhajtható típus olyan nagyítórendszer, amelyet speciális sarokpánt rögzít a látóeszközhöz, így ezeket az eszközöket, optimális eredményeket garantálva, többen is használhatják. A felhajtható nagyítók kényelmesek és kitűnő teljesítményt biztosítanak, mindemellett megelőzik a szemfáradást hosszan tartó használatuk esetén, köszönhetően az aprólékos gondossággal elkészített formának és illeszkedésnek.

 

PRISMATIC FELHAJTHATÓ VÁLTOZATBAN

A nagy gondossággal elkészített forma tökéletes egyensúlyt mutató rendszerekben testesül meg; a nagyfelbontású optikák világos és háromdimenziós látványt nyújtanak. Egyszerű és intuitív, az Univet Prismatic felhajtható változatai rendkívüli ergonómiával rendelkező eszközök, amelyek lehetővé teszik az optimális súlyeloszlást. A biztonságos és kényelmes illeszkedés, valamint azon tulajdonsága, hogy hordható a rendes szemüvegek felett is, továbbá az erősebb nagyítóüvegek, a műtéti beavatkozások minőségét és eredményességét is javítják.

 

VILÁGÍTÓRENDSZEREK

Az Univet LED olyan speciális fehér fényt bocsát ki, amely a színlátást nem befolyásolja a műtét alatt. Az eszköz nagyon könnyű, kényelmes segéd, és könnyedén csatlakoztatható bármely nagyítórendszerhez a speciális nagyító csatlakoztató segítségével.

 

LÉZERES LÁTCSŐ

A minden ízében olasz gyártású, csúcsminőségű nagyítórendszerek és a lézerszűrő ötvözete egy termékben biztosítja használóinak a lehető legjobb teljesítményt és védelmet. A Prismatic és a Galilean Air-X™ eszközök, valamint az innovatív felhajtható EVO™ könnyedén kombinálható a cserélhető, lézervédelemmel ellátott lencsékkel: ezek a szűrők maximális védelmet biztosítanak az orvosi és fogorvosi ágazatokban használatos legáltalánosabb lézerhullámokkal szemben.