Magunkról

Üdvözlöm az Inco-Med Kft. honlapján!

Imró Zoltán vagyok, a cég tulajdonosa.

Engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek ezt a 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalatot, mely 1998-óta van jelen az egészségügyi piacon. Az azóta eltelt évek során a piac meghatározó szereplőjévé váltunk, és az egészségügyi termékek, gyógyászati segédeszközök forgalmazásához teljes országot lefedő logisztikai hátteret üzemeltetünk, két telephellyel, raktárakkal. Sokéves tapasztalatunkat továbbképzésekkel igyekszünk még magasabb szintre fejleszteni.

Több nemzetközi cég, a Covidien, Lille kizárólagos magyarországi disztribúcióját, valamint a Bradochem termékek teljes logisztikáját látjuk el.

Termékpalettánk széles, kb. 15 000 termékből áll, mint például: gyógyászati segédeszközök, egészségügyi bútorok, matracok, matracvédő huzatok – melyek gyártásával is foglalkozunk, egyszer használatos orvostechnikai eszközök, berendezések, inkontinencia termékek, fertőtlenítő és higiéniás szerek. Több Országos Egészségbiztosítási Pénztár által finanszírozott (TB listás) termékünk van, székhelyünkön vénybeváltást is végzünk.

 

Cégünk egy Magyarországon egyedülálló visszérkezelési eljárás, a VNUS alkalmazásához szükséges eszközhátteret is biztosítja.

Kizárólag minőségi, nemzetközi szinten is elismert termékekkel vagyunk jelen a piacon, és folyamatos innovatív tevékenységünknek köszönhetően a termékpaletta napról napra bővül. Vásárlóink között főként kórházak, klinikák, magán orvosi rendelők szerepelnek.

Honlapunkon igyekeztünk felsorakoztatni termékeinket, de a rendkívül széles és folyamatosan bővülő választék miatt csak a legfontosabbak kerültek föl. Amennyiben Ön olyan terméket keres, ami nem szerepel a web áruházunkban, kérem lépjen kapcsolatba velünk, és készséggel tájékoztatjuk.

 

Tisztelettel:

Imró Zoltán
Ügyvezető Igazgató